Op zoek naar een unieke beleving met uw klanten of personeel?

bedrijfsincentives en events op circuit zolder en spa francorchamps

Wil u de relatie met uw klanten versterken of uw team extra motiveren?
Bij TrackTime zorgen wij voor een onvergetelijke bedrijfsincentive op Circuit Zolder, Circuit Zandvoort, Spa Francorchamps of andere circuits.
Helemaal afgestemd op uw wensen! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan overlopen we samen welke opties het best bij u passen.

  • Volledig op maat gemaakte programma’s
  • Rijden naast professionele coureurs!
  • Van a tot z perfect geregeld
  • Spoedcursus driften
  • Dag karten

Een unieke beleving, speciaal voor u samengesteld!

Al onze programma’s worden op maat gemaakt, volledig afgestemd op uw wensen en doelen! Van toegankelijke activiteiten voor grote groepen tot exclusieve ervaringen voor een select gezelschap, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Bij TrackTime begrijpen we dat teambuilding en incentives maatwerk zijn. Samen met u stellen we het ideale programma samen, dat precies aansluit bij uw doelstellingen.

Porsche 992 GT3 Cup Rental
rijden op circuit me
Cadeaubon zelf racen op circuit zolder spa francorchamps
Zelf Rijden Circuit Spa Francorchamps trackday

Rijden naast professionele coureurs!

Tijdens een incentive op het circuit krijgt u de kans om naast professionele coureurs te rijden en het circuit op volle snelheid te ervaren. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden die we graag met u bespreken. Zoals bijvoorbeeld een spoedcursus driften of een dag karten. Samen creëren we een fantastisch dagprogramma dat perfect aansluit bij uw specifieke doelstellingen. Bij TrackTime maken we teambuilding leuk en effectief!

Porsche 992 GT3 Cup Rental

Van A tot Z perfect geregeld!

Bovendien nemen we de volledige organisatie uit handen. Van A tot Z zorgen wij voor alles, zodat u zich kunt concentreren op uw gasten. We zorgen voor een naadloze integratie van uw branding en eventuele bedrijfs- of productpresentaties. Uw gasten worden volledig ontzorgd, zowel voorafgaand aan het evenement als tijdens de dag zelf. Bij aankomst worden ze warm verwelkomd met een hapje en een welkomstwoord, waarna het avontuur kan beginnen!

Bent u klaar om uw collega’s uit te dagen en een onvergetelijke incentive te ervaren? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Samen bespreken we uw wensen, bekijken we de mogelijkheden en plannen we de perfecte datum.

TrackTime staat voor u klaar om de ultieme incentives voor uw bedrijf te realiseren!

“Dankzij TrackTime hebben wij een onvergetelijke bedrijfsincentive op Circuit Zolder beleefd! Het programma was volledig op maat gemaakt, waardoor het perfect aansloot bij onze doelstellingen. De mogelijkheden waren eindeloos: we reden naast professionele coureurs en beleefden het circuit op volle snelheid. Het was een fantastische dag vol teambuilding en plezier. De volledige organisatie werd uit handen genomen, waardoor wij ons volledig konden concentreren op onze gasten. TrackTime heeft ons echt ontzorgd en gezorgd voor een naadloze integratie van onze branding. Een absolute aanrader voor elk bedrijf dat op zoek is naar een unieke incentive-ervaring!

“Wij wilden graag onze klanten op een bijzondere manier bedanken voor hun loyaliteit. TrackTime heeft ons geholpen bij het creëren van een exclusieve ervaring op Circuit Zandvoort. De activiteiten waren toegankelijk voor onze grote groep gasten en perfect afgestemd op onze wensen. Het team van TrackTime was zeer professioneel en zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes was geregeld. De speedcursus driften was een grote hit! We konden echt zien hoe onze klanten genoten van de dag. Dankzij TrackTime hebben we een sterke band met onze klanten kunnen versterken. Het was een onvergetelijke ervaring die nog lang zal bijblijven.

“Als snelgroeiend tech-bedrijf wilden we onze teams een boost geven en de teamspirit versterken. TrackTime heeft ons hierbij geweldig geholpen! Samen met hen hebben we een perfect teambuilding-programma samengesteld op Spa Francorchamps. De activiteiten waren uitdagend en leuk, en de medewerkers waren razend enthousiast! Het karten was een van de hoogtepunten van de dag. Alles was tot in de puntjes verzorgd, van het warme welkom bij aankomst tot aan het afscheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

cursus-race-training-trackday-begeleiding-spa-francorchamps-zolder

Naam(Vereist)
cursus-race-training-trackday-begeleiding-spa-francorchamps-zolder
Contact Us

Stuur ons een bericht. We nemen spoedig contact met u op!

Not readable? Change text. captcha txt
0
× Chat